Missie, Visie en Strategie

Missie
Bij Rodanco is onze doelstelling om een belangrijke speler te zijn op de markt van brandstofadditieven en proceschemicaliën voor de olie-industrie. Onze ambities gaan hand in hand met ons onophoudelijk streven naar kwaliteit, veiligheid, arbo-en milieu. We zijn toegewijd aan de voortdurende verbetering van onze producten en diensten. We streven ernaar om de klanttevredenheid te garanderen door middel van de producten te ontwikkelen die op kwaliteit en speciaal “op maat” zijn geproduceerd.

Visie
Echte toegevoegde waarde voor al onze stakeholders is wat voor ons het belangrijkst is. Met dit in gedachten, gebruiken we onze steeds groter wordende expertise om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te leveren die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook keer op keer de verwachtingen overtreffen, met kwaliteit, veiligheid, arbo- en milieu als hoogste prioriteit.

Strategie
Door optimale inzet van mensen, middelen, producten en markten, de werkgelegenheid te waarborgen, groei te realiseren en een goed rendement te verzekeren voor het geïnvesteerde vermogen van de aandeelhouder(s). De producten worden waar mogelijk duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. Uitgangspunten hierbij zijn het ontwikkelen en gebruiken van duurzame producten, die in overeenstemming zijn met regel- en wetgeving, minder belastend zijn voor het milieu en waarbij de veiligheid voor mens, dier en milieu worden gerespecteerd.