Nieuws

Rodanco viert 10 jaar chemie met precisie

Jubileum markeert de overgang naar nieuwe fase in verwezenlijking van ambities

Alkmaar, 17 maart 2014 –In juni van dit jaar gaat Rodanco B.V. haar elfde levensjaar in. Vanaf haar oprichting in 2004 heeft het bedrijf ernaar gestreefd tegemoet te komen aan de toenemende behoefte in de Europese olie-industrie naar hoogstaande nicheproducten en -diensten. Sindsdien hebben haar inspanningen om de beste kwaliteit in brandstofadditieven en proceschemicaliën te leveren hun vruchten afgeworpen.

Rodanco heeft zich in de afgelopen tien jaar gestaag ontwikkeld, getuige het meer dan verdubbelde productportfolio, de uitbreiding van haar diensten met cargo treatment services en haar toenemend aantal klanten in meer en meer Europese landen buiten de Benelux. Maar daar is het niet bij gebleven: sinds vorig jaar heeft Rodanco bovendien een nieuw geavanceerd laboratorium in gebruik genomen, gevestigd in het prestigieuze Amsterdam Science Park. Met dit laboratorium wil zij enerzijds haar ambities ten aanzien van productontwikkeling faciliteren en anderzijds de hoogst mogelijke kwaliteit in producten en diensten zekerstellen. Een uitstekend voorbeeld van haar onophoudelijk streven naar kwaliteit is het verwerven van een complete ISO 9001 certificering. Naar verwachting zal deze in de loop van dit jaar een feit zijn.

“In de eerste tien jaar hebben we te maken gekregen met uiteenlopende uitdagingen, een paar tegenslagen, maar ook veel kleine en grotere overwinningen. Al met al hebben we een stevige groei laten zien, zowel in kwantitatief als in kwalitatief opzicht.” Aldus Romeo Lachman, oprichter en CEO van Rodanco. Hij vervolgt: ”Hoewel we trots zijn op onze prestaties tot nu toe, kijken we liever vooruit. Wat ons betreft was deze periode nog maar het begin.”

De ambities van Rodanco kunnen eenvoudig als volgt samengevat worden: het creëren van echte toegevoegde waarde voor alle stakeholders. De komende jaren zal het bedrijf zich dan ook onverminderd inzetten om haar producten, medewerkers en diensten te verbeteren. Het realiseren van optimale klanttevredenheid vereist de nodige verantwoordelijkheid en controleerbare kwaliteit moeten leveren. Het voldoen aan zowel kwaliteits-, gezondheids- en veiligheidsnormen als certificeerbare eisen in de ontwikkeling, productie en levering van haar producten en diensten vormt dan ook de basis voor iedere stap die Rodanco in de toekomst zet.

Voor meer informatie over Rodanco en haar diensten, neem contact op met info@rodanco.nl