Chemistry with
precision

Maak kennis met Rodanco, uw specialist in brandstofadditieven en proceschemicaliën voor de olie-industrie.

Vele jaren van ervaring en toewijding vormen de basis voor onze expertise op het gebied van de ontwikkeling, productie en leveren van een uitgebreid assortiment van additieven en chemicaliën van topkwaliteit. Dat doen wij voor talloze bedrijven in de olie-industrie. Voor welke uitdagingen onze klanten - van oliemaatschappijen, raffinaderijen en groothandelaren tot opslagterminals - ook staan, zij kunnen altijd op Rodanco rekenen voor de best mogelijke oplossing.

Onze vergaande kennis van vrijwel ieder aspect van de oliedistributieketen, onze hoogwaardige producten en onze klantgerichtheid zorgen ervoor dat wij steeds weer tot optimale resultaten komen. Dat bedoelen wij met ‘Chemie met precisie’.

Producten

Om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen, ontwikkelen, produceren en leveren wij brandstofadditieven en proceschemicaliën voor de olie-industrie voor uiteenlopende toepassingen:

Diensten

In aanvulling op het ontwikkelen, produceren en leveren van brandstofadditieven en proceschemicaliën, biedt Rodanco tevens een full service pakket, van technologische analyse en praktisch advies over fysieke voorzieningen en mechanische processen tot op maat gesneden chemische formules voor de beste resultaten.