Research & Development

Rodanco R & D: onze continue focus op betere, veiligere en efficiëntere oplossingen

Rodanco streeft voortdurend naar het oplossen van de moeilijkste uitdagingen waarmee de olie-industrie dagelijks wordt geconfronteerd. Van idee tot innovatie, we focussen op de specifieke behoeften van onze klanten, nu en in de toekomst. We hebben in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in zowel expertise als eersteklas faciliteiten en geavanceerde apparatuur, om aan de hand van innovatieve technologieën samen te werken aan het verbeteren van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe praktische oplossingen. Onze investeringen resulteerden onder meer in de opening van ons laboratorium in het Amsterdam Science Park in 2014 en meer recent, in 2018, in een aanzienlijke uitbreiding van zowel onze laboratoriumruimte als ons team.

Met de uitbreiding van onze proactieve onderzoeksactiviteiten helpen onze getalenteerde en ervaren wetenschappers en onderzoekers steeds meer klanten vooruit. Het Rodanco-team stelt hen in staat de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd bedrijfskosten door de gehele keten te verlagen.

Onze integrale aanpak voor betere, veiligere en efficiëntere oplossingen omvat niet alleen productontwikkeling en formuleringsoptimalisatie, maar ook bijvoorbeeld procesontwikkeling, applicatietests, alsmede diverse technische en analytische services voor onze klanten.

Bij Rodanco zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en milieubewustzijn. Hoewel onze laboratoriumactiviteiten momenteel niet worden gedekt door onze ISO 9001/14001-certificering, werken we actief  aan het uitbreiden van de reikwijdte van onze certificering om deze essentiële functies op te nemen. Onze toewijding aan voortdurende verbetering en naleving van internationale normen blijft onverminderd, en we zetten ons in om u het hoogste niveau van kwaliteit en milieuduurzaamheid te bieden in al onze activiteiten.

Meer weten over onze R&D-activiteiten? Neem vooral contact met ons op!