Over ons

Rodanco BV werd in 2004 opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van de Europese markt voor nicheproducten en -diensten met betrekking tot Brandstofadditieven en Proceschemie voor de olie-industrie.

Vanaf het prille begin hebben we ons gericht op de productie en levering van hoogwaardige chemicaliën en additieven voor de olie-industrie. Naarmate de tijd vorderde en onze kennis en ervaring toenamen, hebben we onze diensten uitgebreid met Cargo Treatment activiteiten. Om nog beter te voldoen aan de wensen van onze klanten zijn we ons bovendien gaan toeleggen op verdere ontwikkeling en uitbreiding van onze productenlijn. En dankzij onze relatieve kleinschaligheid profiteren onze klanten van korte communicatielijnen, snelle reactietijden en een persoonlijk en flexibel team dat hen bijstaat

Wij menen dat innovatie voorwaardelijk is voor groei en verbetering. Om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven bieden, zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze producten, diensten en procedures te verbeteren. Dat doen we onder meer door goed te luisteren naar de feedback die onze klanten geven op onze producten en diensten en natuurlijk door de industrie en marktgerelateerde ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Rodanco voldoet volledig aan de EU-risicovoorschriften,  QSHE- normen en is ISO 9001:2015 plus ISO14001:2015 gecertificeerd.

Chemical plant against blue sky