Services

Rodanco Cargo Treatment

Get on-spec with Rodanco

In aanvulling op het ontwikkelen, produceren en leveren van brandstofadditieven en proceschemicaliën, biedt Rodanco tevens een full service pakket, van technologische analyse en praktisch advies over fysieke voorzieningen en mechanische processen tot op maat gesneden chemische formules voor de beste resultaten. Zo bieden wij oplossingen voor:

773138_99845822

Vescheping
De kwaliteit en eigenschappen van producten en halffabricaten kunnen veranderen wanneer deze over de gehele wereld verscheept worden naar havens, terminals en eindgebruikers. Problemen met H2S, stolpunt en watergehalte (waas) kunnen zich op ieder moment voordoen. Reken op het specialistenteam van Rodanco om deze problemen op te lossen en uw zending op koers te houden.

Transport via pijpleidingen
Transport via pijpleidingen staat bloot aan diverse uitdagingen als het gaat om compliance met vereiste specificaties, temeer omdat deze vaak afwijken van de vereisten bij andere transportvormen en die van op- en overslagterminals. Zo kunt u te maken krijgen met problemen met H2S, stolpunt, cloud point, watergehalte (waas), stabiliteit en biologische activiteit. Rodanco staat u graag bij.

Op- en overslag tankterminals
Zodra uw product bij de terminal is aangekomen, lost Rodanco snel en effectief ieder voorkomend probleem op het gebied van H2S, stolpunt, koude vloeibaarheid, stabiliteit, watergehalte (waas) en geur op.